Головна » 2013 » Квітень » 3 » Як створити віртуальну екскурсію
19:01
Як створити віртуальну екскурсію
Учні 10 класу працюватимуть над проектом "Створення віртуальної екскурсії". 

Ось поради (за матеріалами EHow.in.ua)

Віртуальну екскурсію можна створити у вигляді презентації, сайту, фільму або комп'ютерної програми. Найбільш простим спосіб є створення презентації та фільму. У цьому випадку ви можете впоратися без допомоги професіоналів.

Для роботи вам знадобиться комп'ютер з потужною відеокартою і мінімальної пам'яттю 512Mb, програми Power Point або Windows Movie Maker, фото або відео камера, мікрофон.

Інструкція

1.             1. Зберіть матеріал для майбутньої екскурсії. Це можуть бути або фотографії, або відзнятий відео матеріал. Подумайте, як ваша екскурсія почнеться, що буде відбуватися під час екскурсії, і як зробити її цікавою. Це потрібно для того, щоб зрозуміти принцип, за яким потрібно підбирати матеріал. Структуруйте всю наявну у вас інформацію в сценарій. З нього повинно бути ясно, що і коли ви показуєте.

2.              2. Запустіть комп'ютерну програму, в якій ви будете збирати весь матеріал екскурсії. Якщо ви робите презентацію, то вибирайте програму Power Point. Розподіліть усі фотографії в тому порядку, в якому вони повинні бути за сценарієм. Звуковий супровід можна записати в цій же програмі, але вам знадобиться мікрофон. У групі «Налаштування» у вкладці «Показ слайдів» натисніть «Запис мовного супроводу». Збережіть проект. Віртуальна екскурсія готова.

3.            3. Для створення віртуальної екскурсії у формі фільму скористайтеся програмою Windows Movie Maker. Створіть проект, виберіть той формат, в якому ви знімали відео, вкажіть директорію для збереження. Натисніть Файл -> Імпорт та виділіть всі відеофайли, які ви збираєтеся використовувати.

4.             4. Розподіліть усі відеофайли на доріжці згідно зі сценарієм. Натисніть Файл -> Експорт і вкажіть куди зберегти фільм-екскурсію. Надалі, за допомогою програми Nero можна створити DVD диск з фільмом.

      А ще цікаво прочитати матеріал сайту "PixIQ.ru фотографии c интеллектом" "Что такое виртуальный тур"

Переглядів: 2148 | Додав: СЗШ8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: